Web Analytics
Δημακόγιαννης: Μαινόμενος για τα Αιολικά Πάρκα αλλά και για την τοποθέτηση επιγραφής.... Εταιρεία αιολικών πάρκων Έλικα Α.Ε"!!

About Me

Δημακόγιαννης: Μαινόμενος για τα Αιολικά Πάρκα αλλά και για την τοποθέτηση επιγραφής.... Εταιρεία αιολικών πάρκων Έλικα Α.Ε"!!

 


Άστραψε και βρόντηξε με ανακοίνωση στην προσωπική σελίδα του στο fb ο Εκδότης  της Αδούλωτης Μάνης κος Γ.Π. Δημακόγιαννης, σχετικά με τις ενέργειες του Δ.Σ και της Προέδρου του οι οποίες έχουν να κάνουν με την συνέχιση του καταστροφικού, όπως ανέφερε ,έργου στις βουνοκορφές της Μάνης και που αφορά τα Αιολικά Πάρκα (Ανεμογεννήτριες).To κατηγορώ του , συνεχίστηκε και εξ αφορμής της τοποθέτησης επιγραφής της "ντροπής", όπως την χαρακτηρίζει σε μνημείο - προς τιμήν της Μάχης του Διρού - η οποία υπογράφεται από την " Ελίκα Α,Ε" , εταιρεία αιολικών πάρκων!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Π.Δημακόγιαννη έχει ως εξής:

Για την επιγραφή τής Ντροπής!

Επειδή η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, η συνέχεια τής φιλότιμης προσπάθειας φίμωσής μου στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τού Δήμου Ανατολικής Μάνης, από την πρόεδρό του κ.Γεωργία Λυροφώνη, Εδώ, δημόσια, που (ακόμα) δεν μάς αφαιρείται ο λόγος, για την ενημέρωση Όλων των Συμπατριωτών μας:
1. Δεν ήταν το θέμα τής προ ημερήσιας διάταξης παρέμβασής μας τα Αιολικά τής Μάνης συνολικά! Εκεί ο καθένας μας έχει πάρει θέση... Έχει πάρει Θέση όμως και το κορυφαίο θεσμικό όργανο τής περιοχής μας που λέγεται δημοτικό συμβούλιο και είναι σε ισχύ: θέση Ενάντια σε όποια συνέχιση τού καταστροφικού έργου στις βουνοκορφές τής Μάνης! Και θέση καταδικαστική για ό,τι έχει γίνει ως τώρα!!
Ο δήμαρχος κ.Πέτρος Ανδρεάκος, σε χρόνο ανύποπτο, είχε πει χαρακτηριστικά ότι "οι Αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι στρατιωτικός νόμος"!!! Όλες ή μόνον όσες μάς αρέσουν;!!!
2. Κυρία πρόεδρε, για την πρόσφατη συγκλονιστική αυτοψία μας στις ανεμογεννήτριες τού Σαγγιά τής Μέσα Μάνης, δεν έγινε κανένα ανοικτό Κάλεσμα, όπως είπατε, αλλά αφορούσε μόνον δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους συλλόγων και ΜΜΕ... Βρεθήκαμε λοιπόν δεκαεπτά Μανιάτες και Μανιάτισσες στον τόπο τής καταστροφής... Τί δεν καταλάβατε;!
3. Το δημοτικό συμβούλιο, τόσο το προηγούμενο, το 2018, όσο και το παρόν, φέτος, υπερψήφισε την δημιουργία και τοποθέτηση τού μνημείου για την δρεπανηφόρα Μανιάτισσα ηρωίδα στο τιμημένο ακρογιάλι τού Διρού, ένα ακόμη σπουδαίο Έργο τού Μανιάτη γλύπτη Πέτρου Γεωργαρίου, με Ανώνυμο χορηγό δωρητή που "επιθυμούσε μάλιστα να διατηρήσει την Ανωνυμία του"!!! Ποτέ δεν μάθαμε Ποιός είναι ο δωρητής!!! (...Αν τον γνωρίζαμε ποιος προδιαγράφει την στάση μας;!!)
...Μέχρι την εορταστική βραδιά το περασμένο Σαββατόβραδο: εκεί ο δωρητής όχι μόνο δεν κράτησε την ...ανωνυμία του, αλλά ειδική επιγραφή ...μπροστά στο μνημείο(!!!), τοποθετήθηκε να μάς τον θυμίζει στον αιώνα!!
...Εταιρεία αιολικών πάρκων Έλικα Α.Ε.!!!
Το αίτημά μας είναι ένα: άμεση αφαίρεση τής επιγραφής!! Οι Μανιάτες και οι Μανιάτισσες δεν νομιμοποιούν (εκ των υστέρων) πονηρές πράξεις χειραγώγησής τους και εκμετάλλευσης τής ένδοξης Ιστορίας τους από Κανέναν (...φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!!), εκτός και αν εκ των προτέρων γνωρίζουν Ποίος είναι και ποίο το κίνητρό του!!! Θα δεχόμασταν ας πούμε κάποια δωρεά ...από έναν έμπορο όπλων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός;;!!
...Χάρην τού ηπίου κλίματος, επαναλαμβάνω αυτό που είπα και στην συνεδρίαση, ζητάμε (μόνον) την άμεση αφαίρεση και οριστική απομάκρυνση τής επιγραφής, αλλιώς νομίζω δεν θα σάς αρέσει η Πρόταση που θα (κατα)θέσουμε προς ψήφιση στην επόμενη συνεδρίαση τού δημοτικού συμβουλίου...
Γ.Π.Δημακόγιαννης

Σελίδα fb του Γ.Π.Δημακόγιαννη εδώ:Γεώργιος Δημακόγιαννης

Γ.Π.Δημακόγιαννης
(Εκδότης τής Αδούλωτης Μάνης)
Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μέλος τής παράταξης "Μαζί για τον Τόπο μας" τού Κυριάκου Μιχαλολιάκου.

Το άρθρο αυτό διαβάστηκε από:

website counter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια