Web Analytics
Προτείνω...διακοπές στη Μάνη!!

About Me

Προτείνω...διακοπές στη Μάνη!!



 Οι διακοπές στη Μάνη και τα γύρω μέρη θα σου αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα βρεις το ιδανικό κατάλυμα για εσένα και την παρέα ή την οικογένειά σου και θα κανονίσεις πότε θα επιστρέψεις ξανά στα ίδια μέρη, αν δεν πας λοιπόν σε κάποιο νησί εφέτος, προτείνω Μάνη ανεπιφύλακτα.

Η Πελοπόννησος αποτελεί έναν από τους προορισμούς που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά όλες τις εποχές του χρόνου. Και είναι λογικό μιας και σου προσφέρει πολλές επιλογές και έχει πολλές εναλλαγές στα τοπία όσα θα συναντήσεις.

Διακοπές στη Μάνη: Τέσσερις στάσεις που πρέπει να κάνεις

Κάνοντας ένα οδοιπορικό στη Μάνη, μπορείς σίγουρα να ξεχωρίσεις κάποια σημεία που θα θελήσεις να κάνεις στάση. Είναι οι all time classic επιλογές που αποτελούν καθόλου τυχαία, σταθερές αξίες.

Λιμένι

Αν δεις φωτογραφίες από το Λιμένι θα νομίζεις ότι είναι σαν καρτ ποστάλ. Είναι η πανέμορφη πολιτεία πάνω στη θάλασσα με τα σπίτια να έχουν μοναδική θέα. Το Λιμένι βρίσκεται σε ένα γραφικότατο κολπίσκο στη Λακωνική Μάνη, μετά την Αρεόπολη, με πολλά πυργόσπιτα. Δεν έχει αμμουδιά, ούτε είναι οργανωμένη παραλία. Παρ’ όλα αυτά, ενδείκνυται για βουτιές από τα βράχια, ενώ τα νερά της είναι καταγάλανα και αρκετά ρηχά με ψιλή άμμο. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν μαγαζιά για καφέ και φρέσκο ψάρι, σε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο.

Μην αμελήσεις να κάνεις μια επίσκεψη  στο Σπήλαιο Διρού όπου θα σε μαγέψουν οι εικόνες στο εσωτερικό του.

Διακοπές στο Λιμένι και στη Μάνη| All About Peloponnisos
Λιμένι, ένα στολίδι στη Μάνη - Sparta-Voice

Χαλικιά –Βάτα

Κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά στη Χαλικιά –Βάτα, κάτω από το Φλομοχώρι, όνομα που έχει πάρει από τα πολλά βότσαλα-χαλίκια που έχει όλη η παραλία. Με δύο μαγαζιά όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ, μεζέδες ή ψάρι.

Χαλικιά Βάττα - η πιο γαλάζια παραλία της Μέσα Μάνης - Karidotsouflo
Παραλία Χαλικιά Βάττα | ΠΑΡΑΛΙΕΣ | lakonia.mobi

Αρεόπολη

Στην είσοδο της Λακωνικής Μάνης, η Αρεόπολη στέκεται επιβλητική και σαν να έχει μείνει ανοιχτή μια σελίδα από κάποιο ιστορικό βιβλίο. Πλακόστρωτα σοκάκια, εκκλησίες αιώνων και κτήρια μιας άλλης εποχής θα σε υποδεχτούν. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδω:planetwebradio.gr

Το άρθρο διαβάστηκε :


free website visitor counter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια