Web Analytics
Οι Άγριες Μέλισσες "επανέρχονται" στις οθόνες μας ως "Μάγισσα"!!

About Me

Οι Άγριες Μέλισσες "επανέρχονται" στις οθόνες μας ως "Μάγισσα"!!

  


     Όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον την  έναρξη της  σειράς  " Η Μάγισσα" που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00  στον Αντ1. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στους Μανιάτες  καθώς η σειρά εξελίσσεται στην Μάνη προβάλλοντας κάποια από τα ήθη και τα έθιμα της. 

Η Μάνη μετά από αρκετό καιρό είναι αλήθεια -τελευταία σειρά προ ετών η "Βεντέτα" που προβλήθηκε στο Mega με πρωταγωνίστρια την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Γιάννη Φέρτη- επανήλθε στο τηλεοπτικό προσκήνιο με το πολύβουο σήριαλ  " Γη της Ελιάς" που όμως δίχασε τους Μανιάτες καθώς απείχε πολύ από την πραγματική Μάνη σε όλα τα επίπεδα!!

Η επιτυχία όμως, έτσι κι αλλιώς, του εν λόγω σήριαλ άνοιξε την όρεξη των τηλεοπτικών παραγωγών και όσων εμπλέκονται με τα τηλεοπτικά και για ακόμη μια φορά η Μάνη με νέα σειρά παίρνει την μερίδα του Λέοντος στα τηλεοπτικά δρώμενα , έτσι που φέτος θα προβάλλεται η κοινωνική ζωή των κατοίκων της σε δύο σήριαλ. Μένει βέβαια να δούμε αν πράγματι δίνεται στον τηλεθεατή η πραγματική εικόνα της Μάνης και των Μανιατών διότι στην " Γη της Ελιάς" δεν συνέβησαν ακριβώς έτσι τα πράγματα!!

Το αξιοσημείωτο στην νέα σειρά " Η Μάγισσα" είναι ότι οι πρωταγωνιστές της θυμίζουν κάτι από την πολύ επιτυχημένη προ διετίας σειρά " Άγριες Μέλισσες"! 

Ο λόγος είναι ότι , όπως διακρίνονται στην φωτό, πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών ο Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός και Νίκος Ψαρράς. Προσθέστε και την Έλλη Τρίγκου την Ασημίνα από το ...Διαφάνι επίσης πρωταγωνίστρια στην νέα σειρά και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Σύμφωνα με τους καλά ενημερωμένους, η σειρά ολοκληρώνεται σε πρώτη φάση σε 60 επεισόδια και θα προβάλλεται μάλλον δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά την ξένη παραγωγή J.K Prods η φιλόδοξη αυτή σειρά κόστισε μόνο για την πρώτη σεζόν 10.000.000 ευρώ ( 10,9 εκατομ. δολάρια) τα οποία κατέβαλε ο Αντ1 κατατάσσοντας την σειρά ως ακριβότερη της χώρας έως σήμερα!!

Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γάλλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας.

Τέλος για  την ιστορία αναφέρουμε ότι  ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων  έχει πραγματοποιηθεί στη Έξω Μάνη (Καρδαμύλη, Οίτυλο), στο Λαύριο, στο Μαραθώνα (όπου γυρίστηκε και μια ναυμαχία για τις ανάγκες της σειράς) καθώς επίσης και στα Σπάτα.

Καλή Τηλεθέαση λοιπόν..!!!

Όμορφη Μάνη

Προβολές


free web counter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια