Web Analytics
Πρεμιέρα για την "Μάγισσα" στον Αντ1!! Πληροφορίες για την πολύκροτη σειρά!!

About Me

Πρεμιέρα για την "Μάγισσα" στον Αντ1!! Πληροφορίες για την πολύκροτη σειρά!!

  


  Η πρεμιέρα του , πολλά υποσχόμενου σήριαλ, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και σίγουρα τους Μανιάτες έφτασε!! Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00 από την συχνότητα του Αντ1 ξεκινά η σειρά.

Η σειρά , σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο αποτελείται από 60 επεισόδια και   θα προβάλλεται  με δυο επεισόδια την εβδομάδα. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης (και των "Άγριων Μελισσών") αναφέρουν ότι μπορεί η σειρά εξελίσσεται το 1821 ( τα ευφάνταστα κοστούμια επιμελείται η Τριάδα Παπαδάκη), στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης , όμως η Επανάσταση καθ΄ αυτή δεν θα απασχολήσει ιδιαίτερα. Εκτός της Μάνης , ένα ονειρικό σκηνικό έχει χτιστεί στην Αθήνα. Πρόκειται για μέρη από το κτήμα Νάσιουτζικ το οποίο για τις ανάγκες της σειράς έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο από πέτρα που έχει έρθει από την Γερμανία με κόστος 1.000.000 ευρώ περίπου!!


Περίπου 40 ηθοποιοί  σε μεγάλους ή μικρότερους ρόλους θα παρελάσουν στο σήριαλ. Οι πιο γνωστοί, σε πρωταγωνιστικό ρόλο , είναι η Έλλη Τρίγγου (γνωστή από την Ασημίνα στο διαφάνι) , ο Τάσος Νούσιας, ο Γιώργος Γάλλος  , ενώ συμμετέχουν επίσης ο Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου , Αναστάσης Ρόϊλος και βέβαια η Θέμις Μπαζάκα σε ρόλο έκπληξη!!

Η Ιστορία της "Μάγισσας" , να σημειώσουμε, εστιάζει σε δυο οικογένειες με μακρόχρονη βεντέτα που αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και σε λίγο καιρό έρχεται το εγγόνι τους... Λίγες ημέρες μετά το 40 ημερών μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι..

Ως επίλογο θα σημειώσουμε κάτι που έχει πολύ ενδιαφέρον: Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά εντυπωσιακά με μια μεγάλη ναυμαχία η οποία γυρίστηκε στο Σούνιο!!!

Η συνέχεια πλέον επί της οθόνης μας....!!!!

Φωτογραφικό υλικό https://www.newsbomb.gr/

Όμορφη Μάνη

Προβολές


free counter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια