Web Analytics
Η Ενωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Άθλησης στις 5/11/2023!

About Me

Η Ενωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Άθλησης στις 5/11/2023!



 Η Ενωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Άθλησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή αυτή, 5/11 από τις 09:00 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου 99, Αγία Σοφία). Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΑ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΦ, του Δήμου Πειραιά και της ΚΟΔΕΠ.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργούν σταθμοί αθλημάτων όπου Αθλητικά Σωματεία θα μπορούν να υποδέχονται τον κόσμο και να τον ενημερώνουν για το άθλημα που πρεσβεύουν και τον Σύλλογο τους.
Σε μία προσπάθεια να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ζωής, αγάπης και φιλανθρωπιας, με τη συνεργασία του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», του Τζάνειου Νοσοκομείου και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία στην οποία όλοι θα μπορούμε να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες από τις 9:00 έως τις 13:00 καθώς και δότες μυελού των οστών.
Επίσης, αντί εισόδου όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρνει τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε εκκλησίες της Αττικής.
Ενημερωτική Ημερίδα με καταξιωμένους επιστήμονες και αγαπημένους σπουδαίους αθλητές μας θα λάβει χώρα στις 10:30-12:30 σε σχέση με τα οφέλη της άθλησης σε διάφορους τομείς, αλλά και τη βία .
Στο τέλος ,θα τιμηθούν για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό οι διακεκριμένοι καλεσμένοι μας καθώς και βετεράνοι αγαπημένοι αθλητές.
Για συμμετοχές και πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο τηλέφωνο 699 3956 933.
Υποστήριξη
Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Δήμος Κορυδαλλού, Σύλλογος Όραμα, Ελπίδας, ΕΠΑ Πειραιά, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Σύλλογος «Αλληλεγγύη», ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά «Παρέα Χαράς», ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΔΕΛΤΑ, DSS SECURITY.
Προβολές

website counter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια