Αγρότες Λακωνίας: "Βγαίνουν στους δρόμους"!


Δεν εγκαταλείπουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που αντιδρούν στα φορολογικά μέτρα που έρχονται μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου. Πιστοί στις «υποσχέσεις»
τους ότι από τον Οκτώβριο θα βγουν ξανά στους δρόμους η αρχή γίνεται από την Λακωνία όπου την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Λακωνίας καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Σπάρτης στις 10:00 π.μ.. Επίσης στη Νίκαια της Λάρισας στις 11/10 θα αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων που θα προχωρήσουν αγρότες μετά από κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής. Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο το αμέσως επόμενο διάστημα δήλωσαν και οι κτηνοτρόφοι μέλη της ΠΕΚ.
Ειδικότερα,  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας εκφράστηκαν έντονοι προβληματισμοί για το θέμα των βοσκοτόπων, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το θέμα των επιδοτήσεων και των εξισωτικών αποζημιώσεων, με τους κτηνοτρόφους να υπογραμμίζουν πως αν εφαρμοστούν όσα προβλέπονται στο 3ο μνημόνιο, τότε ο κλάδος οδεύει προς τον αφανισμό.

Σχόλια