Ομορφη Μάνη Ομορφη Μάνη Author
Title: Ο Γιάννης Κουλιζάκος υποψήφιος στη Λακωνία.
Author: Ομορφη Μάνη
Rating 5 of 5 Des:
Γιάννης Κουλιζάκος      Ο Γιάννης Κουλιζάκος επιτυχημένος επιχειρηματίας στο επάγγελμα και γνήσιο παιδί της Μάνης ο οποίος υπήρξε και Π...
Γιάννης Κουλιζάκος
     Ο Γιάννης Κουλιζάκος επιτυχημένος επιχειρηματίας στο επάγγελμα και γνήσιο παιδί της Μάνης ο οποίος υπήρξε και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , αποδέχθηκε την πρόταση του παλιού φίλου του και συναγωνιστή Ευάγγελου Μεϊμαράκη Προέδρου
της Νέας Δημοκρατίας -επίσης πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ- και θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές στο
ψηφοδέλτιο στο νομό της  Λακωνίας.
     Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φίλες και Φίλοι

στις προσεχείς εκλογές θα κριθεί αν η Πατρίδα μας θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα συνεχίσει στον δρόμο της αβεβαιότητας και της αστάθειας.

Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και από αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς και κανείς δεν περισσεύει.

Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Από αυτήν την προσπάθεια δεν θα μπορούσα να λείπω, πολύ περισσότερο όταν από τα χέρια μου πέρασε η σκυτάλη της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ , της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, σκυτάλη που πριν κράταγε στα χέρια του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αποδεχόμενος την πολύ τιμητική πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας , θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του νομού Λακωνίας, του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ενός τόπου που γνωρίζει από μεγάλους αγώνες και που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή κάθε Εθνικής προσπάθειας..

Σ' αυτή την μάχη είναι τιμή μου να στοιχηθώ και να αγωνιστώ μαζί σας» ..


Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι μανιάτικες και καθαρές φωνές επιβάλλεται να υπάρχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και γι αυτό του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στον αγώνα του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Advertisement

εργαλεια εργαλειο ηλεκτρικα

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top